Apple brukar vara duktiga på att vara först ut med det lite mer ovanliga och denna gången kanske dom blir först ut att skippa laddaren till telefonen.

Sedan mobiltelefonerna började säljas så har det alltid följt med en mobilladdare i lådan, men detta kan vara något som Apple väljer att ändra på.

Det är två analytiker Ming-Chi Kuo och Barclays som påstår att Apple kommer skippa laddaren helt i kommande iPhone modeller och anledningen är väl ändå ganska god. Apple ska enligt analytikerna anse att dom flesta iPhone-användarna redan har en laddare eller att man ska kunna välja vilken laddare man vill använda till telefonen, antingen om det är med sladd eller trådlöst.

Men samtidigt som dessa analytiker kom ut med detta påstående så började det ryktas om att Apple kommer börja leverera sina iPhone telefoner med 20W laddare istället för 5 eller 18W. Detta är ju som sagt två helt olika påståenden när det gäller laddare i framtiden.

Det har även ryktats om att hörlurarna som följer med iPhone idag kommer att försvinna inom kort, inte helt dumt kanske då dom flesta använder trådlöst idag eller bara låter lurarna ligga kvar i lådan, jag är en av dom som inte använt hörlurar med sladd på bra många år nu.

Jag skulle dock inte blir förvånad om Apple väljer att leverera helt utan laddare framöver och istället säljer dessa separat till löjliga priser. Vi får helt enkelt avvakta och se vad Apple hittar på gällande iPhone och tillbehören, förvånar mig inte om flera tillverkare kommer följa samma spår som Apple gällande laddare och hörlurar.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.