Kingdom Come: Deliverance fortsätter att få nytt material och det är dags för en tredje DLC som har fokus på story och nya karaktärer.

Jag ska vara tråkig och säga att jag faktiskt fortfarande inte har gett Kingdom Come: Deliverance chansen men jag äger det och gjort det sedan lanseringen, spelet släpptes för snart ett år sedan och sedan dessa har två DLC släppts och nu ett år sedan lanseringen är det dags för en tredje.

Band of Bastards heter nästa DLC till Kingdom Come: Deliverance som kommer vara tillgänglig för nedladdning redan den 5:e februari och utvecklarna har följande att kommentera gällande DLC:n

Ready for a new adventure? The roads aren’t safe anymore and now a new threat has reared its ugly head. As Sir Radzig’s loyal servant, you, Henry, will have to deal with it. But you are not alone – for better or worse, you will ride with an infamous band of mercenaries charged with bringing order to the domain. But what if the cure is worse than the disease?

Kingdom Come: Deliverance hade en tuff start med buggar och ibland till och med såpass mycket buggar att det inte gick att spela, men med tiden har spelet polerats rejält och dom har skapat en relativt stort community där deras kommande DLC är väldigt efterlängtade.

Jag ska nån gång under 2019 utan tvekan spela igenom Kingdom Come: Deliverance när vi inte har lika mycket spel som det har varit nu senaste tiden.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


4 + 4 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.