True Wireless-lurar blir allt vanligare och nu har JBL visat upp tre nya lurar som ska leverera något för alla till ett bra pris.

Det har blivit en hel djungel med true wireless-lurar så det kan vara svårt att veta vad man ska välja, men oftast är det kanske prislappen som styr och nu har JBL presenterat tre nya lurar till prislappar som jag tror ändå är helt ok.

JBL Tune 225 TWS

JBL Tune 225TWS är perfekt lurar om man lyssnar mycket på poddar som är utrustade med lite större element än andra. Det sitter 12mm-element i dessa lurar som levererar bra med bass. Enligt JBL ska batteritiden ligger på fem timmar för lurarna eller 25 timmar totalt när man laddar dom via etuiet. Prislappen ligger på 1 100 kronor och börjar säljas i oktober.

JBL Reflect Mini TWS

JBL Reflect MINI TWS är dom nya lurarna från JBL som fokuserar på träning som bland annat gör dom vattentåliga genom att vara IPX7-klassade. Vi hittar även aktiv brusreducering här och batteritid på totalt 21 timmar. Prislappen ligger på 1 600 kronor och börjar säljas i oktober.

JBL Live Free NC+

JBL Live FREE NC+ är modellen som har flest funktioner men även högst pris. Här hittar vi också aktiv brusreducering samt att dom är IPX7-klassade. Vi hittar även en touchknapp för lite olika funktioner som till exempel smarta röstassistenter. Batteritiden ligger på 21 timmar totalt och sju timmar per hörlur. Prislappen ligger på 1 700 kronor och börjar säljas i januari 2021.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.