Jabra släpper nya true wireless lurar och samtidigt uppdaterar tidigare med ANC genom mjukvaruuppdatering, Jabra ligger inte på latsidan.

Jabra har nu presenterat nya Elite-lurar som inte helt oväntat är Elite 85t där den stora nyheten denna gången är Jabras avancerade brusreduceringen där just brusreduceringen ser ut att bli allt vanligare.

Elite 85t är utrustad med tre mikrofoner och två chip på varje hörlur som har hand om brusreduceringen. För att kunna få in alla dessa komponenter i 85t så har lurarna växt lite i storlek, men detta är nog inte något man märker då det handlar om millimeter.

Det finns möjligheten att välja olika steg av brusreduceringen eller om man vill stänga av den helt, funktioner som jag ärligt talat haft stor nytta av hos andra lurar senaste tiden, att kunna enkelt stänga av brusreduceringen vid behov.

Jabra Elite 85t

Elite 85t ska ha en batteritid på 5,5 timmar och ytterligare 25 timmar via laddning i fodralet. Väljer man dock att köra utan brusreducering så ökar batteritiden till 7 timmar istället. 85t är IPX4-klassade vilket gör att dom tål svett m.m så perfekt för träning.

Även Elite 75t kommer nu att få brusreducering men inte den avancerade som 85t, istället får man nöja sig med en mer “vanlig” brusreducering enligt Jabra, men ändå trevligt med en ny användbar funktion via mjuvkara.

Jabra Elite 85t kommer börja säljas i november och prislappen ligger på 2 499 kronor.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.