iRobot Roomba i3+

iRobot fortsätter att göra sina robotdammsugare och effektivare, denna gången kan även billigare modellen tömma behållaren helt själv.

iRobot har presenterat nya Roomba i3+ som får lite efterlängtade funktioner som endast deras dyrare modeller har tidigare. Att tömma behållaren i dammsugaren helt själv i laddstationen gör att man inte behöver tänka på detta på några veckor.

Enligt iRobot själva så ska denna behållaren (Clean Base) rymma det som dammsugaren plockar upp från 60 dagars städning av roboten, men detta kan självklart variera.

Roomba i3+ kommer även att själv justera hur borstarna ska jobba beroende vad det är för underlag, om den till exempel städar på hårt golv eller på mattan där borstarna inte har något funktion direkt. En annan trevlig nyhet är att roboten själv kommer känna av vart det behöver städas lite extra i hemmet, något som är perfekt för djurägare och har kanske specifika rum med djur.

iRobot Roomba i3+

iRobot Roomba i3+ kommer dock dröja innan det kommer till oss i Europa nån gång under 2021. I USA börjar dammsugaren säljas inom kort och prislappen där ligger på 400 dollar men då ingår inte Clean Base utan den får man köpa separat.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.