Nästan alla event i år har ställts in på grund av corona, men IFA 2020 kommer inte att ställas in, istället gör om hela upplägget av mässan.

IFA-mässan är en viktig mässa för många och att ställa in den i år hade inte varit något ovanligt, men nu meddelar anordnarna bakom IFA att man inte kommer ställa in det utan att mässan kommer dra igång 3 september och hålla på fram till den 5 september.

Dock kommer man göra upplägget lite annorlunda där tyvärr inte alla kommer kunna besöka mässan utan endast företag, återförsäljare och media. Förutom det så har man även delat upp mässan i fyra olika lokaler där varje kommer kunna ta emot max 1000 besökare.

Uppdelningen blir så att två av lokalerna kommer vara för media där man kommer få ta del av nyheter i form av presentation på scen samt möjligheten att träffa företagen med sina nyheter, lite som vi är vana att se IFA-mässan. Det kommer även bli en hel del presentationer av nyheter online under dessa datum.

I nuläget vet vi inte exakt vilka företag som kommer att ställa ut på IFA-mässan men det har redan börjat hintas om att Huawei, Sennheiser och Qualcomm har planer på att finnas på plats.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.