HyperX har flera nyheter på gång allt från nya möss, nytt tangentbord, större musmattor till trådlösa headset som man kan ladda trådlöst.

HyperX har helt klart laddat stort inför CES och har haft med sig flera nyheter till mässan och jag gissar på att det är inte allt utan HyperX har mycket mer att släppa under 2020.

Några av nyheterna från HyperX är

  • HyperX Cloud Flight S – som är ett par nya trådlösa headset som ska ha en batteritid på ungefär 30 timmar, men det som gör detta headset lite unika är att man kan ladda dom trådlöst via Qi. Cloud Flight S har stöd för virtuellt 7.1 surround sound som ska ge en annan upplevelse för många. Cloud Flight S fungerar till PC och PS4. Börjar säljas i februari och priset hamnar på cirka 1 600 kronor.

HyperX Cloud Flight S

  • HyperX Pulsefire Raid – En ny mus för gaming där det nu finns lite fler knappar dom man kan programmera lite hur man vill, totalt finns det 11 programmerbara knappar. Sensorn som sitter i är Pixart 3389 vilket kommer ge en DPI upp till 16 000. Börjar säljas i januari och priset ligger på ungefär 600 kronor.

HyperX Pulsefire Raid

  • HyperX Alloy Origins – nytt mekaniskt tangentbord som denna gången är utrustat med HyperX Aqua mekaniska brytare som ska ge minst lika bra känsla och klick som andra kända brytare. Ramen på tangentbordet är tillverkat i aluminium vilket ger en bra stabilitet i tangentbordet. En trevlig funktion är att USB-kabeln är löstagbar vilket gör det lättare vid till exempel transport. Nya Alloy Origins med Aqua-brytare kommer dock dröja till mars månad och prislappen ligger på ungefär 1 100 kronor.
  • HyperX FURY Ultra – Ny musmatta som nu har 360 graders RGB-belysning som man kan anpassa och ställa in lite hur man vill via HyperX NGENUITY och är perfekt kombination med Pulsfire. Börjar också säljas i Januari till priset av cirka 550 kronor.

HyperX FURY Ultra

  • HyperX FURY DDR4 och FURY DDR4 RGB – Även ram-minnen får sig lite kärlek och då får dom kanske den viktigaste kärleken som handlar om betydligt snabbare minnen. Båda med och utan RGB kommer nu att erbjudas i 3600 MHz samt 3733 MHz och då kan man välja mellan 8-, 16- eller 64GB kit. Samtliga minnen är tillgängliga från januari månad och priset börjar från 700 kronor.
  • HyperX ChargePlay Clutch – Här har dom tagit fram en perfekt lösning att kunna ladda sitt Nintendo Switch på resande fot och då gäller det inte bara själva konsolen utan även handkontrollerna. Batteriet som sitter i ligger på 3000 mAh och har en laddningsindikation som håller koll på batteritiden i laddstationen. Börjar säljas i januari och priset ligger på ungefär 600 kronor.

HyperX ChargePlay Clutch

Många nyheter och det finns flera intressanta nyheter från HyperX, men jag är ganska säker på att detta bara är början för dom i år och att vi har en hel del att se fram emot under 2020.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


4 + 7 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.