Huawei Matebook X Pro

Huawei MateBook X har varit en intressant laptop sedan den presenterades men vi har inte kunnat köpa den, nu har Huawei bestämt säljstarten av laptopen.

I början på året presenterade Huawei nästa generation Matebook X Pro som imponerade med sin tunna design, endast 14,6 millimeter tjock och väger endast 1,33 kg. Även skärmen på 13,9 tum imponerar med sin upplösning på 3000 x 2000 pixlar, en 3K-skärm på en laptop.

Nu meddelar Huawei att säljstart för nya MateBook X Pro är den 1 juni men redan nu kan man förbeställa sig en laptop och väljer man att förbeställa så ingår även Huawei Freebuds 3, extra laddare och ett skräddarsytt fodral, men detta gäller som sagt endast om man förbeställer innan 1 juni.

MateBook X Pro kommer att utrustas med Intels tionde generationens Core-processorer och som vanligt kommer man kunna välja mellan lite olika utföranden.

Nöjer man sig med MateBook X Pro med Intel i5-processor börjar priset på 18 999 kronor. Känner man dock att man behöver lite mer kraft och vill gå upp till Intel i7 så börjar priset på 20 999 kronor.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.