Huawei fortsätter att uppdatera och förbättra sina klockor, nu är det dags för Watch GT2 Pro som kommer i två olika utföranden.

Watch GT2 Pro kommer att komma i ett Sport- och Classic-utförande där den sportigare modellen kommer med ett armband lite mer tåligt mot till exempel svett och tuffare väder. Classic kommer med ett mer tilltalande armband för varje dag, men funkar lika bra till sport också om det skulle behövas.

Själva klockan på båda är densamma, vi hittar ett klockhus tillverkat i titan samt ett lager av safirglas så klockan tål en del. Batteritiden ska enligt Huawei ligga på 14 dagar på en laddning vilket inte låter helt omöjligt med tanke på deras tidigare klockor som överraskade med batteritiden.

En trevlig nyhet med Watch GT2 Pro är att det nu finns stöd för 100 olika träningsformer, allt från skidåkning till golf, extremsporter och mycket annat. Watch GT2 Pro kommer även kunna mäta syresättningen i blodet vilket är en trevlig nyhet om behovet finns.

Huawei Watch GT2 Pro börjar säljas den 28 september men redan den 14 september kan man förbeställa en klocka. Prislappen ligger på 3 290 kronor.

Huawei Watch GT2 Pro Huawei Watch GT2 Pro Huawei Watch GT2 Pro

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.