Huawei har haft ett riktigt bra år när man ser till antalet sålda telefoner i år och företaget ser inte ut att ligga på latsidan precis.

Huawei har släppt två riktigt bra telefoner i år P20 Pro och Mate 20 Pro där stor fokus har varit kameran men även få in en AI som alla kan ha nytta av.

Tack vare bland annat dessa två och några andra modeller så lyckades Huawei sälja över 200 miljoner telefoner i år vilket är en rätt så rejäl ökning med hela 30 procent, förra året lyckades Huawei sälja 153 miljoner telefoner.

Det är heller inte så konstigt att Huawei är den näst största mobiltillverkaren i världen, detta efter att flyttat ner Apple till tredjeplats. Samsung har fortsätt första platsen men mycket kan hända på ett år.

Det har dock inte varit smärtfritt för Huawei i år då man hamnat i blåsväder flera gånger i USA samt andra västländer, frågan som många ställer sig är om Huawei kör med ärliga kort eller om det finns något som händer bakom stängda dörrar, men vi som konsumenter får i alla fall ta del av riktigt bra telefoner från en tillverkare som ser ut att bara fortsätta växa mer och mer.

Det ska bli intressant och se vad för överraskningar Huawei har att visa oss 2019.

6 KOMMENTARER

  1. Den mobilen å one plus är de bästa å jag är hel nöjd med min. Den är ny å jag har Huawei P20 PRO… Bra batteri tid å grym mobil efter min Samsung. Hoppas bara att denna håller mer än min gamla mobil Samsung s7 edge.önska mer funktioner bara att kunna kopiera från den gamla mobilen med allt å lösenord med en app som Samsung hde i sin mobil…

  2. Hur kommer det sig att det inte finns ett skal med när man köper en mage 20 oro i Sverige.
    När det kommer med i övriga länder?

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


1 + 2 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.