HP har nu visat upp sitt uppdaterade version av Omen 15 som får en tunnare design och inte helt oväntat bättre hårdvara med senaste komponenterna just nu.

Dags för lite roliga nyheter och denna gången är det HP som bjuder på detta genom att uppdatera sin Omen 15 laptop som inte bara får en ny design som är betydligt tunnare än föregångaren.

Även hårdvaran har fått sig ett lyft vilket kanske inte är så konstigt, vi kan nu antingen välja Intels tionde generation processorer eller AMD Ryzen 7 4000H och detta tillsammans med RTX 2070 Super.

HP Omen 15

När det kommer till skärmen så finns det två alternativ, antingen OLED-panel med 4K-upplösning och uppdateringsfrekvens på 120 Hz eller så väljer man en skärm på 1080p och en uppdateringsfrekvens på hela 300 Hz.

En trevlig nyhet med nya Omen 15 är att HP nu har tänkt till och gjort det betydligt lättare att uppgradera RAM eller SSD-enheten i denna laptopen genom att man kan ta av bottenpanelen snabbt och enkelt.

Eftersom det är kraftfullare hårdvara som även genererar lite mer värme så har HP tänkt till när det gäller att få bort denna värmen och detta är genom nya och större fläktar samt att det nu finns sensorer i själva datorn som håller koll på värmen och vet på så sätt vilka fläktar som ska vara aktiva samt hur mycket.

Nya HP Omen 15 säljs just nu i USA och prislappen är från 1 000 dollar, när den kommer till Sverige är just nu inte bekräftat men gissar på att väntan blir kort.

HP Omen 15

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.