Halo Master Chief Collection kommer äntligen till PC

Microsoft har överraskat oss och detta är rejält, dom satsar på PC och detta inte endast via Microsoft Store.

Microsoft har verkligen chockat oss och detta rätt så rejält denna gången. Först och främst så har det nu äntligen bekräftats att Halo Master Chief Collection och Halo:Reach kommer att släppas på PC men inte nog med det, förutom att dessa spelen släpps på PC och på Microsoft Store så kommer det även att komma till Steam(!).

Att det kommer till Steam är enligt mig en rejäl chock och kanske börjar Microsoft inse att det är dags att satsa på fler och betydligt bättre plattformar än bara deras egna när det kommer till PC.

Dock ska Microsoft som vanligt krångla till det lite, istället för att släppa allt som ingår i Master Chief Collection på en gång så ska man dela upp det och släppa Reach, Halo 1, Halo 2, Halo 3, ODST-kampanjen och Halo 4 en i taget och alltså olika datum.

Det finns i nuläget tyvärr inga datum men nån gång under 2019 är det sagt.

Xbox One är inte helt bortglömda denna gången utan även dom kommer få tillgång till Reach men där har man också valt att krångla till det med att släppa multiplayer först och kampanjen samt co-op läget senare.

Många undrar nog som jag vart Halo 5 tagit vägen i allt detta och som det ser ut nu har Microsoft inga planer på att lansera Halo 5 till PC, men det är inte helt uteslutet.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Var med och diskutera inlägget
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 + 9 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.