GTA V som är åtta år gammalt fortsätter att sälja bra och detta fastän Rockstar släppt andra spel på bland annat PC.

Take-Two har nu presenterat sin senaste kvartalsrapport som var 2020 sista månader. Kort och gott så fortsätter dom att sälja på bra. Dom hade en nettovinst på över 7 miljarder kronor, detta är dock en lägre siffra om man jämför med samma period 2019.

Under 2020 så hade inte Take-Two några större spel utan man fick helt enkelt leva på spelen som redan är ute och det går dock riktigt bra.

GTA V är en titel som fortfarande på bra fastän spelet släpptes 2013. Man är nu uppe i att ha skeppat över 140 miljoner exemplar av spelet och detta ska vara en ökning med 10 miljoner från 2019. En ännu roligare detalj är att GTA V är på gång till next-gen konsolerna PS5 och Xbox Series X vilket betyder att spelet kommer inom kort att sälja ännu mer.

2020 är tror det eller ej även året som GTA V sålde bäst utöver 2013 när det faktiskt släpptes. Våren 2020 så gav Epic Games Store bort spelet till sina medlemmar, men om det är inräknat eller inte vet vi inte.

Red Dead Redemption 2 har dock också ökat i försäljning och under 2020 lyckades man skeppa 36 miljoner exemplar, det är en ökning med fem miljoner om man jämför med året innan när spelet kom till PC.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.