Året är slut, detta decenniet är slut tro det eller ej men detta betyder också att vi har nya mål, nya äventyr och en massa ny teknik att se fram emot.

Varje år får vi ta del av en massa ny teknik och en massa nya spel. Det är ibland svårt att sammanfatta allt och detta är heller inget jag kommer göra denna gången utan istället tacka alla, tacka alla som besöker Teknikhype, tacka alla våra samarbetspartners och helt enkelt tacka att göra Teknikhype möjligt som det är idag.

Men nästa år kommer vi lägga i en växel, vi kommer lägga i en växel genom att ändra om designen helt på Teknikhype som jag jobbar på just nu samt att vi har ännu fler samarbeten och ännu fler tester på gång som kommer vara lite utöver det vanliga som vi annars är vana vid att läsa på Teknikhype.

Allt detta nytt kommer dock inte komma på en gång utan istället kommer detta att lanseras successivt på Teknikhype och störst fokus just nu ligger i designen som kommer bli lite av ett lyft och lite av ett Teknikhype 3.0 denna gången.

Jag vill önska alla ett riktigt Gott Nytt År samt att jag ser fram emot allt som 2020 har att erbjuda oss!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


2 + 2 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.