Google hade redan sedan tidigare bekräftat Nest Audio men nu har den visats upp ordentligt och en högtalare som alla kan ha råd med.

Google hade stora problem i somras med flera läckor när det gäller deras produkter och en av dessa var Nest Audio som Google nu äntligen presenterat själva och en full genomgång.

Detta ska vara en uppföljare till tidigare Google Home som varit med oss sen 2016, fastän det inte ser så ut på designen så är detta en högtalare som blivit bättre på alla sätt.

Nest Audio har fått en helt ny design som påminner och passar bättre in bland Nest-högtalarna. Men det viktigaste av allt är ljudet och den har förbättrats, 75 procent högre ljudvolym och bara basen har blivit 50 procent bättre, mer dunk i Nest Audio helt enkelt. Google avslöjar också att Nest Audio är utrustad med diskant på 19 mm och en mid-woofer på 75 mm.

Precis som Googles andra högtalare kan man parkoppla flera Nest Audio i sitt hem eller om man vill ha stereoljud så kan man koppla två högtalare för bättre och fylligare ljud. En Nest högtalare vore inget utan Google Assistant som också finns med.

Nest Audio kommer att vara relativt billig, prislappen hamnar på 1 149 kronor och börjar säljas 5 oktober.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.