Allt fler börjar jobba hemifrån efter att coronaviruset fortsätter att sprida sig, för att hjälpa till med detta så bjuder Google och Microsoft på verktyg för detta.

Google och Microsoft har garanterat en hel del anställda som stannar hemma med sina jobb för att minska spridningen av coronaviruset, men för att kunna få jobbet gjort hemma behövs olika verktyg och andra företag har kanske inte alltid samma möjligheter som dessa giganter.

Nu vill dock både Google och Microsoft ge alla den möjligheten och släpper Hangouts och Teams för företag gratis till alla, just dom till företag har lite andra funktioner och förbättringar samt att man kommer kunna ha online-möten med upp till 250 användare samtidigt. Det kommer även gå att sända live där max 100 000 kan titta samtidigt och allt detta sparas sen på Google Drive. Det har tidigare kostat från 13 dollar per användare men blir alltså nu gratis under sex månader som vi hoppas borde räcka.

Vi får hoppas att coronaviruset lugnar ner sig men heller aldrig fel med att få ta del av användbara verktyg gratis ett par månader i alla fall.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.