Google har nu presenterat sin prenumerationstjänst för appar och spel som bjuder på över 350 spel och appar redan från start.

För bara någon vecka sedan presenterade Apple sin omtalade Apple Arcade som är en prenumerationstjänst för mobilspel, nu vill Google göra samma sak fast för både spel och appar.

Tjänsten heter Google Play Pass och i denna tjänsten kommer över 350 spel och appar att finnas tillgängliga utan reklam eller köp i apparna redan från start, detta bibliotek kommer dock att växa med tiden. Men Google kommer till en början inte att ha helt nya spel såsom Apple Arcade utan här kommer man istället ta med spel som redan finns i butiken.

Det är nog inte helt omöjligt att vi får se Google ta med lite exklusiva spel till sin tjänst och redan nu har Google meddelat att det kommer läggas till fler spel och appar i tjänsten varje månad.

Google Play Pass kommer att kosta 4,99 dollar i månaden vilket är samma pris som Apple Arcade dock har Google ett erbjudande. Väljer man att att köra tjänsten i ett år så kostar det endast 1,99 dollar i månaden första året vilket helt klart är ett bra erbjudande. Google Play Pass släpps inom kort i USA, när det kommer till Sverige vet vi inte men misstänker att väntan inte blir särskilt långt. Google Play Pass kommer vi att kunna köra på telefoner, surfplattor samt laptops med Android.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


4 + 8 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.