Google har nu lanserat Android 11

Android 11 är äntligen här och Google Pixel, OnePlus och Xiaomi är först ut att uppdatera sina telefoner till nya Android.

Då har skarp version av Android 11 äntligen släppts och inte helt oväntat kanske så har Google Pixel-telefonerna redan börjat få uppdateringen.

Android 11 bjuder på ett mindre lyft när det kommer till designen men fokus har denna gången varit på integritet, kommunikation och hur vi kontrollerar våra smarta hem. En trevlig nyhet är att aviseringar nu har fått lite egna fält, såsom att meddelanden är separat mot allt annat för att lättare hitta och läsa.

När det gäller integritet så är det att om man ger en app tillgång till olika funktioner såsom mikrofon och kamera så kan detta dras tillbaka om man inte använder appen på länge. Perfekt om man kanske bara använder appen nån gång i månaden.

I klippet ovan har Google sammanfattat några av nyheterna som vi har att se fram emot. Utöver Google så är OnePlus och Xiaomi snabba med att uppdatera sin telefoner, klippet nedan kan ni se hur Oxygen 11 (Oneplus) ser ut som just nu är i öppen beta.

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.