God Jul önskar Teknikhype

Året lider mot sitt slut och Julen är här och redaktionen får äntligen lite välbehövligt semester.

2018 har varit ett tufft år på flera sätt både med Teknikhype och allt runt omkring. Nästa år kommer det hända en hel del med Teknikhype och en av nyheterna är att jag kommer att gå från att ha Teknikhype som en information/nyhetssida till att gå som blogg.

jag kommer fortfarande att hålla Teknikhype till samma ämnen som fram tills nu men istället kommer det bli mer som en blogg där jag kommer skriva av mig på flera sätt och vis när det kommer till teknik och spel.

Nyheter och tester kommer fortfarande att publiceras som tidigare men stilen som jag skriver på kommer att förändras drastiskt och vi får hoppas att det kommer gynna både mig och Teknikhype.

Slutligen vill Teknikhype önska alla en riktigt

GOD JUL

och

GOTT NYTT ÅR!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Var med och diskutera inlägget
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


7 + 1 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.