Gigabyte vill utöka sitt produktutbud och har nu presenterat flera nya skärmar som imponerar med prestandan, fokus på gaming denna gången.

Gigabyte har fullt upp med nyheter och denna gången är det lite mer fokus på tre nya skärmar som inte helt oväntat kommer ha lite mer fokus på just gaming.

Första skärmen och kanske den mest simpla heter G27F och är en skärm på 27 tum med IPS-panel, upplösningen får man nöja sig med 1920 x 1080 pixlar, dock är bilduppdateringen ett stort plus som ligger på 144 Hz. Skärmen kommer även ha stöd för AMD Freesync och är G-Sync Compatible.

Den andra skärmen av dessa tre är G27QC som också ligger på 27 tum men får denna gången VA-panel samt att skärmen är välvd med en radie på 1 500 millimeter. Upplösningen är också lite högre på 2560 x 1440 pixlar samt en bilduppdatering på 165 Hz. G27QC kommer även ha stöd för HDR samt Freesync Premium.

Sista skärmen heter G32QC och är den största skärmen bland dessa tre på 31,5 tum och också välvd på 1500 millimeter precis som skärmen ovan. Vi hittar även här en VA-panel med samma upplösning som ovan på 2560 x 1440 pixlar och bilduppdatering på 165 hz. Dock kommer G32QC  har lite bättre stöd för HDR och nå upp till VESA Display HDR 400. Av någon anledning så har Gigabyte valt att hoppa över dom två högtalarna som sitter i dom två andra skärmarna.

Gigabyte har som mål att lansera alla tre skärmarna under första kvartalet men vilka som kommer köpa dom samt vilken prislapp det handlar om vet vi inte i nuläget.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.