Ghost Recon Breakpoint har utannonserats

Ubisoft har nu avtäckt sitt nya Ghost Recon spel som är Breakpoint som ska vara en fortsättning på Wildlands och mycket har hänt.

Precis som Ubisoft hade lovat oss så skulle dom avtäcka nästa Ghost Recon den 9:e maj och visst blev det så.

Ghost Recon Breakpoint heter spelet och kommer vara en fortsättning direkt från Wildlands som släpptes 2017 och istället för ett Wildlands 2 får vi alltså Breakpoint som dock utspelar sig i samma värld och ser ut att ha en ganska djup story.

Man kommer spela som ett gäng soldater som hoppat av sina dåvarande uppdrag och som nu kallar sig för “Ghost” och kämpar mot en annan grupp som har betyder mer högteknologiska vapen än vad man själv har.

Det som Breakpoint gör annorlunda denna gången är att lägga till flera mekaniker såsom stamina där man alltså kan bli trött och inte springa hur långt som helst, skadorna på varje karaktär kommer bli värre med tiden och man kan till exempel bli skjuten i benet och börja halta eller skjuten i armen och inte kunna kasta en granat.

Det blir väldigt fritt och precis som i Wildlands har vi en stor värld att röra oss på men denna gången måste vi göra det lite mer försiktigt. Spelet går att spela co-op med upp till tre andra spelare och alla karaktärer kommer ha sina specialiteter och förmågor.

Ghost Recon Breakpoint kommer att släppas till PC, PS4 och Xbox One den 4:e oktober. Förhandsbokar man spelet kommer man få tillgång till en stängd beta när det närmar sig lansering.

Nedan kan ni se gameplay hur ett uppdrag skulle kunna se ut.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Var med och diskutera inlägget
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 + 3 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.