Att använda en smartklocka idag blir allt vanligare och nu har Garmin tagit fram en Esports Edition, perfekt för gamers där ute.

Garmin Instinct-serien är en populär klocka som finns i flera olika modeller och färger. Nu har Garmin presenterat en helt ny som dom valt att kalla för Instinct Esports Edition och har några unika funktioner med inriktning av gamers.

Bland annat kommer den att ha en pulsmätare som man sedan kan visa upp på skärmen, perfekt om man streamar och vill visa sin puls i antingen ett skräckspel eller en viktigt Esport match. Kort och gott kommer tittarna kunna se hur pulsen är i realtid tack vare klockan, Garmin kallar denna funktionen för STR3AMUP!.

En annan funktion som är mer riktigas mot användaren är att man under tiden man spelar kommer kunna mäta pulsen samt ha koll på stressnivån hos spelaren som man sedan kommer kunna gå igenom via Connect-appen.

Sen kommer klockan självklart även gå att användas itll olika träningsmoment men även få aviseringar direkt i klockan. Batteritiden ska enligt Garmin ligga på 80 timmar i esportläge. Använder man den som en “vanlig” smartklocka så ska batteriet hålla i 14 dagar.

Garmin Instinct Esports Edition går att köpa nu, prislappen ligger på 3 499 kronor.

Garmin Instinct Esports Edition Garmin Instinct Esports Edition

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.