Garmin har nu presenterat en ny smartklocka som har fokus på kvinnor med sin lilla design och nödvändiga funktioner.

Garmin har varit med i leken ett tag nu med sina smartklockor, nu är det dags för en nyhet och med fokus på kvinnor.

Lily har en diamter på 34,5 millimeter vilket är en ganska liten klocka om man jämför med konkurrenterna såsom Apple Watch, då är den 31 procent mindre.

Skärmen på Lily är en monokrom sådan och ska ha en upplösning på 240 x 201 pixlar. Andra trevlig funktioner är såklart att den har koll på träningen men även att den ska hjälpa till att hålla koll på menstruationen. Batteritiden ska enligt Garmin ligga på ungefär fem dagar.

Garmin Lily kommer att släppas i två olika versioner, en vanlig mer stilren och en sportversion.  Målet är att Garmin ska börja sälja Lily nån gång under första kvartalet och prislappen hamnar på 2 999 kronor för den stilrena medans Sportversionen går på ungefär 2 399 kronor.

  • Smarta aviseringar: Få smarta aviseringar för inkommande samtal, textmeddelanden, uppdateringar på sociala medier och andra aviseringar då den är hopparad med en kompatibel smartphone. AndroidTM-användare kan även svara på textmeddelanden.
  • Kalendervy: Se vad som ska hända under dagen direkt på din handled med en bekvämt åtkomlig kalenderwidget då den är hopparad med en kompatibel smartphone.
  • Säkerhet och spårning: Assistansfunktioner skickar din position i realtid till dina nödkontakter3. Med LiveTrack kan dina vänner och din familj se din aktivitet i realtid, vilket ger trygghet då du är ute på dina outdoor-aktiviteter.
  • Garmin Connect: Med appen Garmin Connect samlar du all tränings- och hälsodata på ett ställe. Du kan också delta i utmaningar och dela dina aktiviteter.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.