Fortnite OnePlus

OnePlus och Epic Games har i sitt samarbete idag delat med sig om en riktigt trevlig nyhet för alla med en OnePlus 8 telefon som gillar Fortnite.

OnePlus tillsammans med Epic Games meddelar nu att alla som äger en OnePlus 8 eller 8 Pro kommer vara först ut att på mobil spela Fortnite i 90 FPS vilket ska ge en helt annan känsla men det viktigaste kanske av allt enligt mig, visa vilken prestanda mobilspel faktiskt kan uppnå.

Men för att kunna komma upp i 90 FPS på telefonen så kommer dock grafiken att gå ner till “low” så är man kräsen och vill ha lite finare grafik så får man nöja sig med 60 FPS och finare grafik.

Denna uppdatering har redan släppts så det är bara att uppdatera spelet i er OnePlus 8 eller 8 Pro och börja spela.

OnePlus och Epic Games har skapat en av de bästa Fortnite-upplevelserna någonsin på en smartphone. OnePlus 8-serien levererar ett så följsamt och bildsnabbt Fortnite gameplay att inte ens dagens spelkonsoler klarar av att matcha det. OnePlus tillverkar de bästa telefonerna för gaming, genom vår branschledande display, snabba prestanda och vår användarvänlighet, säger Pete Lau, medgrundare och VD för OnePlus.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.