Det händer mycket just nu i Fortnite-världen då säsong 10 avslutades och hela spelet bara försvann i ett svart hål och är nu ospelbart. Vad händer egentligen?

Vi visste att säsong 10 av Fortnite var mot sitt slut och många såg då fram emot att få se och höra mer om säsong 11 eller Chapter 2 som det ryktats om senaste tiden.

Igår när säsong 10 skulle avslutas så hände något som ingen hade väntat sig eller ens kunnat förutspå. Hela spelet drogs in i ett svart hål och det går nu alltså inte att spela Fortnite för tillfället, detta är inte helt oväntat nån typ av downtime till något riktigt stort för Fortnite och att man drar in detta svarta hålet är riktigt genialiskt.

Exakt när Fortnite-community får svar på vad som händer vet vi inte, det finns ingen nedräkning eller något utan man får helt enkelt ha lite is i magen och hoppas att väntan inte blir allt för lång.

Det har ryktats om att Fortnite ska få sig en helt ny start där vi kommer få se nya vapen, ny grafikmotor, nya karaktärer och nya spellägen. Men om något av detta stämmer vågar jag inte säga men en ny karta kan nog vara en av nyheterna då jag tycker det är dags samt att man kanske kan få in lite fler spellägen som kan locka till sig fler spelare.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


4 + 9 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.