Fortnite har varit offline i två dagar och detta ledde till Chapter 2 och detta är ett nytt kapitel som bland annat bjuder på en ny ö, helt ny karta.

Då var det dags för Fortnite att få sig en uppdatering och denna gången en ganska så rejäl sådan, såpass stor att Epic valt att kalla detta för Fortnite Chapter 2.

Förutom att vi fått en helt ny karta att kriga på så har även lite andra nyheter kommit till såsom att kunna köra båtar, simma, fiska, gömma sig i soptunnor och en massa nya skins. En annan sak som kanske inte uppmärksammats så mycket är att spelet har “städats” vilket betyder att man har tagit bort mycket från tidigare säsonger och har spelet lite mer vanilla nu som det var i början. En annan trevlig nyhet är att man kan bära runt på varandra både fiender och andra medspelare, kan vara till flera olika fördelar.

men det finns mycket mer som är nytt, ni kommer se mycket av det nya i trailern nedan samt man har faktiskt möjligheten att prova på allt det nya själva då spelet är free-to-play.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


2 + 1 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.