Det svenska företaget FOREO har under fem år revolutionerat skönhetsvärlden med sina T-Sonic pulseringar och ultrahygieniska silikon material.

Foreo är den snabbast växande skönhetsföretaget i historien och har sedan lanseringen 2013 vunnit 84 design och skönhetspriser. Företaget tog även första plats i kategorin för skönhetsapparater under Singles’ Day i Kina med mer än 100 miljoner RMB i försäljning, i sällskap med 167 andra företag, däribland Nike, Apple och Xiaomi. Foreo har därmed kommit med i ”Hundred Million Yuan”-klubben hos kinesiska TMall.

Vi tycker det är en enastående bedrift för Foreo som varumärke. Att få spela i samma liga som väletablerade high tech bolag som Apple är sällsynt.

År 2018 lanserades UFO under CES (Customer Electronics Show). Det var en Kickstarter insamling vars mål var på 20.000 dollar och nåddes rekord snabbt. För att sedan efter en vecka kommit upp i över en miljon dollar. Produkten beskrevs då som världens första smarta maskbehandling och erbjuder en 90 sekunder lång ansiktsbehandling på salongsnivå. Produkten aktiveras via din smartphone och kombinerar LED ljusterapi tillsammans med kyla och värmeterapi samt T-Sonic pulseringar.

UFOs funktioner
  • Använder hyper-infusion-teknologi som kombinerar värme för att öppna upp porerna, T-Sonic pulseringar för att förbättra absorptionen av aktiva ingredienser och kyla för att ge en fastare hy och stänga igen de aktiva ingredienserna.
  • Använder en serie av LED-ljusterapibehandlingar – rött ljus för anti-aging, grönt ljus för lyster, blått ljus mot akne, vitt ljus tonar och stärker huden, lila ljus är en kombination av rött och blått som hjälper att eliminera gifte, öka lystern, stilla inflammation och påskynda läkandet, orange ljus lindrar solskador, gul ljus för att stilla rosacea och cyan ljus står för ett antiinflammatorisk blågrönt ljus som lugnar stressad hy.
  • Varje behandling inkorporerar en varsamt utvald kombination av temperatur och pulseringsintensitet för att ge maximal effekt och en avslappnande ansiktsmassage.

Produkten ska alltså användas tillsammans med deras ultraeffektiva, super fina, mikrofiber med premiumingredienser som är i samma storlek som bomullspads.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.