FIFA 22 har utannonserats och imponerar inte

Inte helt oväntat så har vi ett nytt FIFA att se fram emot i år, men EA verkar har legat på latsidan med spelet som vanligt.

FIFA 22 har tillslut utannonserats och kommer att släppas den 1 oktober på PS4, PS5, Switch, Stadia, Xbox One, Xbox Series och PC.

Men det finns ett och annat som kommer skilja sig dessa olika spelet åt, FIFA 22 kommer att ha Hypermotion-tekniken vilket är en maskininlärnings teknik som jag tror kan vara väl använt i spel som FIFA. Hypermotion kommer även bland annat att skapa nya animationer hos spelarna vilket gör att vi enligt EA får en mer ”realistisk” fotboll.

Men denna nya teknik kommer tyvärr endast på PS5, Stadia och Xbox Series, som ni kanske märker så kommer PC sakna Hypermotion av någon anledning. Anledningen till att PC-versionen av FIFA 22 saknar Hypermotion är för att dom vill hålla nere systemkraven, vilket jag bara tycker låter dumt och inte alls trovärdigt.

Varför gör dom inte bara så att dom som inte uppfyller systemkraven blir utan Hypermotion och dom som upplever kraven får ta del av den nya tekniken.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.