Fallout 5 har bekräftats av Todd Howard själv, men det kommer dröja bra många år innan detta spelet ens blir verklighet, Elder Scrolls 6 först.

Det kommer kanske inte som någon överraskning men Todd Howard på Bethesda har bekräftat att det kommer bli ett Fallout 5, men det dröjer.

Just nu har Bethesda full fokus på att få färdigt Starfield och självklart skapa mer material till spelet med tiden. Men efter det är det dags för Elder Scrolls 6 som i nuläget är i ”pre-production” och alltså inte ens börjat sin utveckling.

Todd säger följande gällande Fallout 5 och Elder Scrolls 6:

Yes, Elder Scrolls 6 is in pre-production and, you know, we’re going to be doing Fallout 5 after that, so our slate’s pretty full going forward for a while. We have some other projects that we look at from time to time as well.

Jag skulle nog gissa på att Fallout 5 dröjer minst 10 år innan det släpps med tanke på att Elder Scrolls 6 ser ut att dröja minst 3-5 år innan det släpps och då är inte ens några förseningar inräknade. Men positiva är att det blir ett Fallout 5, nån gång i framtiden.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.