Epos har nu presenterat ett par helt nya true wireless-lurar med inte helt oväntat kanske fokus på gaming.

Epos som tidigare var en del av Sennhesiers gamingdivision har nu presenterat sina första true wireless-lurar GTW 270 Hybrid vilket inte helt oväntat kommer ha fokus på gaming.

GTW 270 Hybrid kommer gå att använda på telefoner, datorer och konsoler men då är det helt trådlöst som gäller. Det följer med en USB-C-dongle som man kan använda till konsol bland annat vilket är ett plus. Men vill man använda lurarna till telefon eller PC så är det bluetooth som gäller.

Epos GTW 270 Hybrid

Epos har utrustat GTW 270 Hybrid med sina egna element för en bättre och djupare bas enligt Epos själva. För att hålla nere latens så mycket som möjligt använder sig Epos av aptX Low Latency-codec vilket kan vara ett måste för gaming.

Enligt Epos ska batteritiden för GTW 270 Hybrid ligga på fem timmar och totalt 20 timmar när man laddar dom i sitt fodral. För att ladda upp sitt fodral fullt så tar det 90 minuter och det gör man via USB-C.

GTW 270 Hybrid går att beställas redan nu via Epos egna hemsida, prislappen ligger på 2 250 kronor och känner man att USB-C-dongle inte behövs kan man beställa utan den för någon hundring mindre.

Epos GTW 270 Hybrid

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.