Elgato ligger verkligen i framkant när det gäller att släppa prylar till streaming, youtube eller allmänt video produktion, nu med en ringlampa.

Elgato har tidigare släppt olika lösningar när det kommer till att belysa personen framför kameran och denna gången gör dom det igen, denna gången är det en ringlampa som gäller.

Själva lampan fäster man i ett stativ antingen på bordet eller ett golvstativ, sen finns det ett fäste i själva ringen för att fästa kamera eller vad man nu väljer att fota eller filma med. Precis som Elgatos tidigare lampor kan man styra även denna ringlampan med Elgatos app på antingen telefonen eller på PC.

Vill eller kan man inte styra sin lampa via appen då det kräver wifi så finns det fysiska reglage direkt på lampan för värme samt ljusstyrka.

Ringlampan i sig är tillverkad av Osram som har lång erfarenhet av just lampor och ljuskällor. Ringlampan levererar 2500 lumen samt mellan 2900 och 7000 kelvin för dom som gillar lite mer siffror. Elgato går in på detalj gällande lampan på sin hemsida.

Elgato Ring Light går att köpa redan nu, dock till ett ganska saftigt pris på 200 euro.

Elgato Ring Light Elgato Ring Light

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.