EA presenterar Mass Effect: Legendary Edition

Mass Effect: Legendary Edition kommer vara en samling av samtliga Mass Effect-spelen med DLC där spelet fått sig en liten facelift grafiskt sätt.

Det har länge ryktats om att EA tillsammans med Bioware ska jobba på nån typ av remaster av dom två första Mass Effect-spelen och nu har vi äntligen fått det offentliggjort. 

Mass Effect: Legendary Edition är det vi ska hålla utkik efter framöver och här kommer vi alltså hitta Mass Effect, Mass Effect 2 samt Mass Effect 3 med alla DLC som släppts till samtliga spel. Spelen ska få en bättre fram rate än tidigare men även det grafiska ha förbättrats såsom texturer i 4K samt bättre ljus och ljud, kort och gott har spelen fått sig den faceliften som alla väntat på.

I nuläget finns det inget släppdatum för Mass Effect: Legendary Edition men det är sagt nån gång under 2021.

Förutom denna samling så bekräftade även Bioware att dom jobbar på ett helt nytt Mass Effect vilket kanske inte är så konstigt, det som gör det mer intressant dock är att utvecklingsteamet kommer bestå av flera personer som varit med i dom två första spelen som även är dom två bästa enligt många.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.