Gears of War vaknar till liv igen, Dark Souls 3 bekräftat, Tomb raider visar upp första gameplay samt mycket mer.

Första delen av våra Xbox-nyheter från E3 kan ni läsa här där vi bland annat tar upp Forza motorsport 6, Halo 5 samt att Xbox One blir bakåtkompatibelt till Xbox 360.

Dark Souls 3

Då har det äntligen bekräftats att det blir ett tredje Dark Souls och tillsammans med denna utannonsering fick vi även ta del av en vacker trailer.

 

Gears of War: Ultimate Edition

Innan vi fick ta del av den stora nyheten gällande Gears of War fick vi bekräftat att det kommer ett Ultimate Edition där vi får ta oss an första spelet fast denna gången i 1080p 60FPS samt en massa nytt material som aldrig släpptes till 360.

Beta på multiplayer-delen finns tillgängligt idag för alla med Xbox One, spelet släpps 25:e augusti.

Gears 4 (Gears of War 4)

Förutom nyheten ovan med Ultimate edition så bekräftades även att Gears of War 4 är under utveckling samt att vi fick se en liten bit av gameplay i spelet. Spelet planeras att släppas till julhandeln 2016.

 

Rise of the Tomb Raider

Kommande Tomb Raider som ska komma exklusivt (till en början) till Xbox One visade även dom upp första gameplay-klippet från spelet och som vanligt var det actionfyllt och Lara Croft får inte en lugn sekund.

The Division

Ännu en gång får vi ta del av en ny trailer till kommande och svenskutvecklare The Division som nu även kommer få en beta som drar igång i December och blir Xbox One-exklusivt.

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.