Dyson är mest kända för sina dammsugare och fläktar men dom gör även annat såsom lampor där det släpps två nya modeller men till hög prislapp för en lampa.

För dom som känner till produkter från Dyson vet att dom oftast brukar ha en ganska så hög prislapp, men vi är även mest vana vid att se och höra om deras dammsugare eller fläktar.

Men tro det eller så har Dyson även lampor som många kanske inte tänker på och nu har det tillkommit två lampor i deras serie. Det handlar om två större modeller av LED-lamporna där man även denna gången kommer kunna ställa in värme samt styrka via två olika justeringspaneler på ovansidan.

Dyson Lampa

Det går även att styra lamporna med Dyson appen eller ställa in så dom är rörelsekänsliga och kan tändas när man närmar sig, flera funktioner som vi kanske inte annars är vana vid när det gäller skrivbordslampa eller golvlampa.

Väljer man den nya skrivbordslampan får man betala hela 5 790 kronor och väljer man golvlampan får man betala 7 890 kronor, mycket pengar för en lampa som i stort sett gör en sak, lyser upp.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


7 + 5 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.