Diablo II får sig en rejäl remaster som imponerar

Blizzard har nu presenterat Diablo II: Resurrected som är en klassiker som gjorts om från grunden och kommer nu även till konsol.

Efter flertalet rykten så har vi nu äntligen fått bekräftat att Blizzard kommer släppa Diablo II: Resurrected som är en remaster av klassiska Diablo II, enligt många även det bästa Diablo.

Man kan kort och gott säga att hela spelet har gjorts om, till och med mellansekvenserna har gjorts om för att se bättre ut på dagens konsoler och datorer. Diablo II: Resurrected ska när det kommer till känslan vara så likt originalet som möjligt, vill man spela med original grafiken som är 20år gammalt så kan man enkelt ändra detta med ett knapptryck, alltid trevligt med lite nostalgi.

Diablo II: Resurrected kommer självklart även att innehålla expansionen Lord of Destruction så vi kommer få tillgång till alla sju klasserna Amazon, Barbarian, Necromancer, Paladin, Sorceress, Assassin och Druid.

Tyvärr vet vi inte när spelet släpps mer än nån gång under 2021, men det som ännu mer trevligt är att Diablo II: Resurrected släpps på en hel del plattformar PC, PS4/PS5, Xbox One/Xbox Series och tillslut även Nintendo Switch. Ännu en trevlig funktion är att spelet kommer att ha cross progression vilket betyder man kan spela några timmar på PC för att sedan fortsätta på sitt Switch eller någon annan konsol.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.