Demon’s Souls remake bekräftat till PS5

Det har ryktats fram och tillbaka om ett Demon’s Souls remake och nu har vi äntligen fått det bekräftat, men frågan är när vi får spela det?

Demon’s Souls remake är äntligen på gång och det är JAPAN Studio tillsammans med Bluepoint Games som står för denna remake där det lilla vi fått se i trailern är en rätt så rejäl remake.

Vi vet inte särskilt mycket mer än trailern och lite bilder av remaken samt att det kommer att släppas till Playstation 5, om det är exklusivt till PS5 vet vi inte i nuläget.

Fram tills dess att vi fått mer information får vi nöja oss med denna trailer och bilderna för denna remake, men tro mig att hypen är enorm hos fansen.

From JAPAN Studio and Bluepoint Games comes a remake of the PlayStation classic, Demon’s Souls. This remake invites players to experience the original brutal challenge, completely rebuilt from the ground up and masterfully enhanced with a new “Fractured Mode.” In addition to beautiful shadow effects and ray tracing, players can choose between two graphics modes while playing: one focused on fidelity, and one focused on frame rate. Coming to PlayStation 5.”

Demon Souls Remake Demon Souls Remake Demon Souls Remake Demon Souls Remake Demon Souls Remake

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.