Cyberpunk 2077 skulle släppas om bara några veckor, men nu får vi istället vänta till i december men allt för bästa möjliga kvalitet.

CD Projekt RED sliter verkligen med att få Cyberpunk 2077 och fastän att spelet har gått guld nu vilket betyder att det är färdigt så får vi ännu en försening.

Det CD Projekt RED gör nu är att optimera spelet ytterligare på alla plattformar och eftersom nästa generation konsoler är runt hörnet. Det är just det som är problemet enligt CD Projekt RED också då dom måste kvalitetstesta och rensa på buggar för totalt 9 olika plattformar, PC, PS4/Pro, PS5, Xbox One/X, Xbox Seriers X|S och Stadia.

Detta tar betydligt längre tid och självklart vill vi ha ett spel som håller måttet vid lanseringen så jag tror att en försening kan vi ta, vi har redan flera bra spel att ta de lav i november.

Det nya datumet som vi ska skriva upp nu är den 10 december, alltså en försening med 21 dagar.

Jag stöttar detta, att utvecklarna bryr sig om sitt spel och sina fans såpass mycket att dom tar en försening till, fastän att vi som spelare inte vill vänta mer så tror jag att utvecklarna är ännu mer ivriga på att faktiskt få släppa spelet, men när dom är nöjda med kvalitén som behöver några veckor till.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.