Pi Case 4

Inte nog med att det är ett chassi så har den även inbyggd passiv kylning till Raspberry Pi 4 och allt detta i ett relativt litet skal, kickstarter först dock.

Raspberry Pi fortsätter att bli allt mer populärt och för dom som har lite koll så gäller det själv att köpa tillbehören om man inte väljer det som Raspberry Pi erbjuder.

Nu vill dock Cooler Master släppa ett chassi till Raspberry Pi 4 som förutom att vara ett chassi även har en inbyggd passiv kylare genom direktkontakt med metallhölje. Fastän sin kompakta design så kommer vi fortfarande har tillgång till alla anslutningar som kommer med Raspberry Pi 4.

Pi Case 4

Pi Case 4 som skalet heter kommer att ha en av/på-knapp också så man enkelt kan sätta på sin Raspberry Pi, men det kommer även gå att programmera om denna knappen så att den får andra funktioner.

Men för att Pi Case 4 ska bli verklighet så måste detta intressanta chassi ta sig igenom kickstarter som drog igång 6 juli och väljer man att stötta kampanjen så får man 25 procent rabatt på chassit, vad det exakta priset blir efter kampanjen vet vi inte, men i nuläget under kampanjen så ligger prislappen på cirka 230 kronor.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


3 + 8 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.