Cooler Master har presenterat sin senaste mus som även blir deras första mus anpassad för MMO fast med stilren design.

Jag har ärligt talat inte provat på varken möss eller tangentbord men blir helt klart nyfiken med tanke på hur deras produkter börjar se ut och deras första MMO-mus MM830 är inget undantag.

MM830 är utrustad med ett styrkors på sidan där alla extraknappar eller så många extraknappar som möjligt behövs för till exempel MMO-spel, musen går självklart att använda till andra spel eller program. Det kallas en MMO-mus främst för att det finns många knappar på musen vilket blir väldigt användbart i MMO-spel men jag har själv använt MMO-möss i andra spel än MMO me stor fördel för mig.

På sidan hittar vi även en OLED-panel 96 x 64 pixlar där man välja vad som ska visas antingen information från specifikt spel eller om man vill ha information om till exempel grafikkortets temperatur, CPU-temp eller liknande.

Sensorn som sitter i MM830 är en Pixart 3360-sensor vilket ska ha ett DPI-värde ända upp till 24 000 och inte helt oväntat kanske så hittar vi Cooler Master loggan på baksidan med stöd för RGB-ljus.

Cooler Master MM830 kommer börja säljas inom kort och priset kommer att ligga på 869 kronor.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


7 + 8 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.