Computex som är en viktig hårdvarumässa för många i Taiwan kommer inte att ställas in men däremot kommer den flyttas till hösten samt blir kortare.

Det kommer inte som någon överraskning precis med tanke på hur många som event som har ställts in i år hittills. Men Computex kommer dock inte att ställas in helt utan kommer istället att flyttas från juni månad till september.

Nya datumen som man ska hålla koll på nu är 28-30 september och som ni kanske märker så är eventet endast tre dagar istället för fem som det brukar vara. Arrangörerna till Computex brukar vara ganska så bestämda att alltid hålla eventet i sommar, men i år gick det inte så Taiwans regering är dom som bestämmer.

Det nya datumet för Computex är dock fortfarande preliminärt, allt beror på hur coronaviruset avtar eller om det kommer finnas kvar i samma utsträckning då som nu. Flera epidemiologer säger dock att risken för ett andra utbrott eller “andra vågen” av detta virus kan ske till hösten, vi håller dock tummarna att detta inte sker.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.