Att portabla högtalare blir mer och mer populärt missar nog ingen, Riva har presenterat sina nytillskott, Turbo X och Turbo S.

riva-x-black

Turbo X är en av de två nya bluetooth högtalarna ifrån RIVA, Turbo X har dessutom fått en utmärkelse under CES detta året, CES Innovations Design and Engineering Award. RIVA Turbo X är sagd att vara den ultimata högtalaren för hemma underhållningssystem, där den är kapabel att leverera fantastiska ljudegenskaper med dess valbara EQ inställningar. Det är en innovativ design som kommer med 7 högtalare, 45 W och 18 timmars batteritid. Turbo Volume boost och surroundljud som är levererat av ADX patentskyddade Trillium teknologi.

riva-x-white-3

Turbo S är den andra av blutooth högtalarna ifrån RIVA. Denna särskilda modell har blivit designad för att passa den mobila livsstilen där en kompakt högtalare passar in utan att tumma på ljudkvaliten. Turbo S levererar 30 W, dussintals timmar av batteritid och surroundljud från ADX patenterade Trillium teknologi. Oavsett vilken modell du väljer så har de kapacitiva touchknappar, närhetssensorlampor, dubbla högtalar synkroniseringar och telekonferens möjligheter med Cear noise och eko reducerings teknologi. Och skulle du planera en dag på stranden, då är det bara att ta med dig högtalaren då den är IPX3 kapselklassad, vilket är vattenbeständig klassning.

 

Källa: ubergizmo

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.