Cyberpunk 2077 har haft en tuff resa från dag ett och om det har blivit bättre är upp till spelarna, men CD Projekt ser ut att börja bli nöjda med prestandan.

Jag är nog inte ensam om att jag inte har rört sedan Cyberpunk 2077 släpptes och det var en rejäl katastrof på många sätt. Men CD Projekt Red som är utvecklarna bakom spelet har jobbat hårt med att ”laga” alla fel som Cyberpunk 2077 faktiskt haft.

På Playstation 4 var Cyberpunk 2077 en ren katastrof, såpass dåligt att Sony valde att ta bort spelet fårn Playstation Store, men Cyberpunk 2077 är tillbaka i butiken och detta då CD Projekt lyckats ”laga” spelet tillräckligt för att vara spelbart på PS4.

Från konferensen WSE Innovation Day (TVN24) berätter Adam Kiciński att alla uppdateringar fram tills nu som dom har släppt har varit fokus på att få spelet stabilt och detta är något dom nu börjar känna sig nöjda med. Även prestandan börjar dom bli nöjda med och om spelarna håller med dom är en annan sak.

Nu jobbar CD projekt vidare med att åtgärda buggar och glitchar som fortfarande finns samt kanske kan dom även börja lägga lite mer energi på DLC framöver.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.