Bygg in Sonos-högtalare i vägg, tak eller utomhus

Sonos har tillsammans med Sonance tagit fram högtalare för utomhusbruk men även som man kan bygga in i väggar och tak.

Sonos har tagit fram lite nya högtalare tillsammans med Sonance som dom samarbetet med ett tag nu och denna gången är det fokus på att kunna dölja högtalarna.

Vi hittar bland annat In-Ceiling som är högtalare man kan bygga in i direkt i taket och då man kan välja antingen rund eller fyrkantigt galler som även går att måla över.

Andra högtalaren är In-Wall som byggs in i väggen som har precis som takhögtalaren galler som man kan måla över om man vill att högtalaren ska smälta in bättre och egentligen döljas.

Sonos Outdoor

Sist men inte minst som är nytt från Sonos är Outdoor som är en utomhushögtalare som ska tåla hög fuktighet, salt, värme, vatten, UV-strålning och helt enkelt alla våra årstider i Sverige.

Dock finns det ett men och det är att man måste köpa till Sonos AMP för att det ska fungera och bara den enheten går på 6 999 kronor utöver högtalarna.

Priset på högtalarna är

In-Ceiling – 6 999 kronor per par

In-Wall – 6 999 kronor per par

Outdoor – 8 999 kronor per par

Jag använder Sonos idag som hemmabiosystem som består av Sonos Beam tillsammans med Sub och kan säga att ljudet är helt fantastiskt, detta fastän att Beam är skapat för mindre ytor så gör den ett riktigt bra jobb tillsammans med Sub som fyller ut basen som nästan är ett måste.

Sonos In-Ceiling

Sonos In-Wall

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Var med och diskutera inlägget
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 + 3 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.