Vi vet att Nvidia jobbar på nya RTX 3000-serie och nu har en första bild läckt ut på referenskort av RTX 3080 som får en helt ny design på kylaren.

Det är dags för en ny RTX-serie och vi vet sedan tidigare att Nvidia jobbar på 3000-serien just nu och en lansering ser ut att vara nära.Nvidia geforce rtx 3000

Nu har det läckt ut bilder på vad som ser ut att vara RTX 3080 via den kinesiska forumet Chiphell. Det ser ut att vara referenskort som fångats på bild och det första jag lägger märke till är att vi får en helt annan kylare denna gången med en ny design. Även utformningen av själva kretskortet ser ut att vara lite annorlunda och mer som V-format där man på så sätt lyckats montera på mer kylflänsar och verkligen jobbat med kylningen.

RTX 3000-serien kommer att baseras på Ampere men frågan många ställer sig är självklart hur prestandan kommer att se ut med tanke på 2000-serien fortfarande håller sig rätt bra idag.

Det ska bli intressant vad RTX 3000-serien kommer att bjuda oss på och om det kan vara en värdig ersättare till 2000. Exakt när Nvidia planerar att presentera nya 3000-serien återstår att se men det ser ut att vara nära.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


2 + 9 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.