Beats har tillslut presenterat sina Fit Pro som full med teknik men samtidigt tåliga med tanke på att dom fokuserar på dom som tränar och rör på sig.

Beats Fit Pro är ett par true wireless-lurar som inte helt oväntat kanske har brusreducering inbyggt. Lurarna har en helt ny design där vi bland annat hittar en vingspets denna gången för att sitta bättre. Batteritiden ska enligt Beats ligga på 27 timmar totalt, endast lurarna ligger på sex timmar.

Sen som vanligt hittar vi massa annan teknik såsom transparensläge, Adaptive EQ som bland annat har stöd för dynamisk huvudspårning. Beats Fit Pro kommer även ha stöd för Apples egna Hitta-nätverk och detta tack vare Apples H1-chip.

Beats Fit Pro kommer inte vara beroende av att man har en Apple-enhet utan fungerar lika bra med Android och detta då via Beats-appen. När man sedan ska ladda fodralet så gör man detta via USB-C vilket vi hade hoppats på att fler enheter från Apple snart kan få.

Beats Fit Pro säljs just nu i USA och kostar 199 dollar, planen är att börja sälja dom i fler länder under 2022. Som vi kan se på bilderna så kommer Beats Fit Pro att erbjudas i fyra olika färger.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.