Bang & Olufsen Beolab 28

Bang & Olufsen är kända för sin unika design men även kvalitet, Beolab 28 är inget undantag på nån av punkterna.

Dags för nya trådlösa högtalare från Bang & Olufsen som inte helt oväntat kanske imponerar med sin annorlunda men stilrena design. Men fastän att ljudet överförs trådlöst så måste man fortfarande ha en kabel till ström, men stilrent är det i vilket fall.

Lite funktioner som Beolab 28 är utrustad med är bland annat touchkontroller på ovansidan där vi kan inte bara kan justera volym men även ställa in olika ljudlägen, dessa styrs i sin tur tack vare “gardinerna” runt högtalarna. Bang & Olufsen kallar denna funktion för “Beam with Control” som justerar ljudet.

Under skalet på Beolab 28 så hittar vi en bashögtalare längst ner i foten nästan på 6,5 tum, lite längre upp hittar vi tre stycken mellanregister på 3 tum vardera och till sist längst upp en diskant på en tum.

Som vanligt när det gäller produkter från Bang & Olufsen så är inte Beolab 28 en billig historia, för ett par av högtalaren får man betala från 110 000 kronor, men det kan gå upp emot 125 000 kronor, beror lite på vilket material man väljer. Nöjer man sig med en högtalare så kommer dom även att säljas styckvis, men några priser har inte avslöjats.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.