Xbox One Series X

Vi vet hur framsidan ser ut av kommande Xbox Series X men baksidan då? I en läckt bild på prototyp ser vi en ny och annorlunda port.

Vi har inte fått se eller höra mycket mer om Xbox Series X och det många är nyfikna på vad som gömmer sig under skalet samt vilka portar vi har att jobba med. Varför vi inte fått se baksidan vet vi inte men kanske har Microsoft lite mer på gång än bara en konsol.

Nu har en bild läckt ut på en av prototyperna av Xbox Series X där vi kan hitta två USB-portar där vi hoppas det handlar om 3.0, en ethernet-port till internet, optisk ljudutgång, en HDMI men sen finns det en port som vi inte känner igen eller vet vad det är.

Spekulationerna börjar direkt gå till att vi kanske får se ett VR-headset till nya Xbox eller får vi se nästa generation Kinect? Det kan i stort sett bara vara en port för utvecklare eller nån typ av experiment, men nyfikna är vi helt klart.

Det vi ska tänka på också är att detta är som sagt bild på en prototyp så det behöver inte betyda att detta blir det vi får se slutet på året när konsolen släpps.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


6 + 2 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.