Asus fortsätter att överraska med lite annorlunda funktioner på bland annat sina laptops som nu visar upp en laptop med LED-matris på locket.

Asus nya laptop ROG Zephyrus G14 ser först ut som en vanlig laptop men när man väl får se locket är då det händer grejer och då det ser att detta inte är en helt vanlig laptop.

Asus har valt att bygga in en LED-matris i locket vilket gör att vi kan skriva lite vad vi vill där. Asus kallar det för “AniMe Matrix” som består av 1215 mini LED-lampor och med hjälp av dessa kan man skriva eller få till något snyggt på panelen.

Men förutom att locket sticker ut så är ROG Zephyrus G14 en ganska vanlig laptop med skärmstorlek på 14 tum där man kan få den med 1920 x 1080 pixlar i upplösning och uppdateringsfrekvens på 120 Hz. Om inte 1080p räcker så kan man annars välja till 2560 x 1440 pixlar fast då får man nöja sig med 60 Hz.

Det som dock gömmer sig under skalet kan skilja sig och man har lite olika möjligheter att konfigurera sin unika laptop. Vi hittar bland annat Ryzen 4800HS, Nvidia RTX 2060 och 32 GB RAM.

I nuläget finns det inget spikat datum om när Asus ROG Zephyrus G14 börjar säljas men målet är till våren och då kommer man kunna välja med och utan LED-matris locket.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


6 + 7 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.