Analogue Pocket är en handhållen konsol som kommer att lanseras under 2021. Företaget som tillverkar enheten är Analogue Inc. och kommer att släppa enheten för allmänheten i maj 2021. Produkten gick tidigare att förbeställa, men produkten tog slut på bara 8 minuter, vilket har bidragit till hajpen bakom spelenheten.

Varför är Analogue Pocket så efterlängtad egentligen? En av anledningarna är att den är kompatibel med många av de spel som såldes till tidigare enheter från andra tillverkare, exempelvis Game Boy och Atari Lynx. Men det finns även andra anledningar…

5 anledningar varför Analogue Pocket kan komma att lyckas bra 2021

Analogue Pocket kan komma att lyckas väldigt bra under 2021 av följande anledningar:

  • Analogue Pocket går att koppla till andra enheter. Den här handhållna enheten kommer att kunna kopplas till dator eller TV. Den har dock ingen webbläsare som du kan använda för att surfa på internet, spela andra spel eller online bingo på. Det gör dock inte så mycket, du har ju en dator eller telefon för dessa syften, eller hur?
  • Enheten är billig. Med ett pris på 199 dollar är den en av de billigare spelenheter som finns på marknaden. Priset kommer spela en avgörande roll eftersom att fler människor kommer ha råd att köpa enheten i jämförelse med en dyr enhet. 199 dollar är även ungefär vad de flesta kan tänka sig att betala för en handhållen spelkonsol.
  • Spelare saknar de gamla Game Boy-enheterna. Den klassiska enheten Game Boy från Nintendo är det många som saknar. Analogue Pocket liknar Game Boy till viss del och kommer att vara kompatibel med de gamla spelen, vilket kan vara en stark drivande faktor till populariteten bakom den nya handhållna enheten från Analogue Inc.
  • Enheten är kompatibel med Game boy-spel. Den nya enheten kommer att vara kompatibel med en rad av olika spel, exempelvis spel från de klassiska Game Boy-enheterna. Av den anledningen är det många som kommer köpa enheten av nostalgiska anledningar, men även för att kunna använda de spel som förmodligen bara ligger och skräpar i en låda.
  • Förbokningarna sålde slut på 8 minuter. Med tanke på att förbeställningarna sålde slut på 8 minuter kan vi förvänta oss att den handhållna enheten Analogue Pocket kommer bli en stor succé under årets gång. Den är hajpad, eftertraktad och kommer att fungera tillsammans med en stor mängd spel.

Sammanfattning

Den handhållna enheten Analogue Pocket från Analogue Inc. förväntas bli en av årets stora succéer på spelmarknaden. Lanseringen planeras till maj 2021, men det går redan att förboka enheten. Förbokningarna tog dock slut på 8 minuter, vilket är en stark indikator på vilken framgång enheten kommer att nå under årets gång.

Enheten kommer vara kompatibel med en stor mängd spel från tidigare enheter, exempelvis från Game Boy och Atari Lynx. Av den anledningen kommer många damma av sina gamla spel och köpa den nya enheten för att få en ännu bättre upplevelse än tidigare.

Analogue Pocket går även att koppla in till andra enheter, exempelvis TV eller dator för att sammankoppla olika program, exempelvis musikprogram.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.