Teknik, teknik, teknik och massvis med prylar. Det finns över allt och vissa av dom kan vi inte vara utan, men börjar intresset för dom att svalna lite?

Det är nog ingen hemlighet att jag har stor passion för teknik, prylar, spel och allt däromkring. Men något som jag har märkt senaste tiden är hur folk runtomkring en allt mer börjar svalna när det gäller just teknik och prylar. En gång i tiden var alla nyfikna och intresserade om allt nytt som kommer och oftast fick vi faktiskt se nya saker, men nu senaste tiden så har detta avtagit allt mera och några större nyheter får vi inte se.

Ett bra exempel är nyheterna bland telefoner idag som får sig allt mindre och mindre uppdateringar men till ett betydligt högre pris där både intresset och suget försvinner hos många. Största anledningen är ju att många har redan bra telefoner som håller minst 2-3 år till om man inte är ute efter det senaste. Men fastän att telefonerna ha några år på sig så kommer det fortfarande vara möjligt att dra nytta av Mobilebet bonuskod och här är fördelen med att dagens telefoner håller måttet betydligt längre än vad dom gjorde tidigare.

Att byta till senaste iPhone till exempel finns det ingen som helt anledning till då dessa uppgraderingar är såpass små och i slutändan inte värda att spendera såpass mycket pengar på.

Men även annan teknik på till exempel TV har intresset minskat drastiskt, det händer inte mycket nytt på tv-fronten förutom att upplösningarna ökar men det är fortfarande svårt att ha möjligheten till att se sändning i just 4K utan att behöva betala enorma summor varje månad. Intresset för 4K var stort om inte enormt när det presenterades i början och visst ser det riktigt bra ut, visst finns det dom som inte kan vara utan 4K, som inte klarar av att se filmer under 4K-upplösningen. Men det finns även dom som inte bryr sig alls och klarar sig med en TV som är mer “standard” idag.

Det mesta inom tekniken idag känns det som att det har stannat upp lite, utvecklingen må gå framåt men kanske inte på samma sätt som vi är vana vid och kanske är det just det som vi helt enkelt får vänja oss vid och acceptera i nuläget. Jag är väldigt nyfiken oh ser fram emot att se vad nästa revolution kan bli inom teknik som inte kostar en förmögenhet utan som alla kan dra nytta av både inom användningsområdet men även till ett rimligt pris.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


8 + 5 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.